A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Проведено дослідження «Ефективність освітніх процесів в умовах модернізації освітньої галузі. Стан розвитку STEM-освіти» у закладах освіти Срібнянської селищної ради

Дата: 26.02.2021 08:20
Кількість переглядів: 55

Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 10.02.2021 № 22.1/10-312 «Про проведення дослідження «Ефективність освітніх процесів в умовах модернізації освітньої галузі. Стан розвитку STEM-освіти» у лютому-березні 2021 року проводиться дослідження «Ефективність освітніх процесів в умовах модернізації освітньої галузі. Стан розвитку STEM-освіти».

Дослідження «Ефективність освітніх процесів в умовах модернізації освітньої галузі. Стан розвитку STEM-освіти» проводилися відповідно до планування роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» на 2021 рік, що затверджений наказом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 28.12.2020 № 97 та на виконання п. 1 наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 18.11.2020 № 85 «Про організацію та проведення дослідження «Ефективність освітніх процесів в умовах модернізації освітньої галузі. Стан розвитку STEM-освіти». 

У Дослідженні взяли участь, відповідно до вказаної вибірки, 2 керівники закладів загальної середньої освіти Срібнянської селищної ради та 1 учитель інформатики. 
Інструментарієм Дослідження була Google Форма. Анкети розроблені членами робочої групи (п.2 наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 18.11.2020 № 85 «Про організацію та проведення дослідження «Ефективність освітніх процесів в умовах модернізації освітньої галузі. Стан розвитку STEM-освіти»). 

Опитування респондентів здійснювалося методом online заповнення Google Форм відповідно до вибіркової сукупності.

Після закінчення опитування відповідальним за проведення дослідження оформлена довідка про стан та результати проведення дослідження в територіальній громаді та надана до Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського.

Дані довідки будуть використані в узагальненому вигляді без персоналізації закладів освіти.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора