A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

День пам'яті захисників України

Дата: 27.08.2021 08:23
Кількість переглядів: 52

Протягом липня-серпня 2021 року заклади загальної середньої освіти громади долучалися до відзначення  Дня пам'яті  захисників України, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Ціла низка заходів передувала гідному вшануванню 29 серпня полеглих героїв. 

На знак жалоби на будівлях закладів освіти приспущено Державні Прапори України.
 
Учнівськими та педагогічними колективами Карпилівського  та Подільського ЗЗСО організоване покладання квітів до місць поховань  земляків-героїв -  Олександра Таценка та Олега Саника, меморіальної дошки Олександру Таценку на фасаді школи.
У рамках проведення Всеукраїнської акції пам'яті «Сонях» відбулося виготовлення стилізованих знаків пам'яті (квітів соняха) та поширення їх серед учасників заходів.

У шкільних бібліотеках та бібліотечних кімнатах оформлені  виставки періодичної, науково-популярної, інформаційно-довідкової літератури, інших матеріалів, присвячених ушануванню захисників України.

29 серпня об 11.00 усі навчальні заклади  візьмуть участь у  загальнонаціональній хвилині мовчання на знак ушанування пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

     Слава Україні! 
     Героям слава!


« повернутися

Вхід для адміністратора