A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Проведено зовнішнє незалежне оцінювання

Дата: 27.04.2021 09:13
Кількість переглядів: 45

24 квітня 2021 року на базі пункту тестування «Срібнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради»  проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року.

 

Участь у тестуванні взяли 33 учасники із закладів загальної середньої освіти громади.
З них тести з української мови та літератури складали 10 учасників, з англійської мови – 8 здобувачів освіти 11-х класів, з математики (профільний рівень) – 5 учасників, математики (стандарт) – 4, біології – 2, географії – 1, історії України – 3 учасники пробного ЗНО.
Явка зареєстрованих до участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні була стовідсотковою.
У пункті тестування, відповідно до Порядку проведення ПЗНО,  було облаштовано 4 аудиторії, у яких працювали 8 інструкторів. Окрім того до роботи пункту пробного зовнішнього незалежного оцінювання було залучено двох чергових та відповідального за налаштування програвача у аудиторії ПЗНО з англійської мови.
Пункт тестування працював з суворим дотриманням протиепідемічних заходів. До початку роботи пункту та після проведення ПЗНО приміщення було оброблено деззасобами, облаштовано місця для обробки рук персоналу та учасників тестування, контейнери для використаних масок та рукавичок. Учасники допускалися до пункту тестування лише після проходження термометрії.
Під час проведення пробного незалежного оцінювання жодних порушень процедури не було допущено.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора