A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

День Європи

Дата: 14.05.2021 09:21
Кількість переглядів: 59

10 травня стартувала інформаційна кампанія з нагоди Дня Європи, який в Україні традиційно відзначається в третю суботу травня (цьогоріч -15).

День Європи – це день спільних цінностей та спільної історії усіх націй континенту. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України  жити в мирі та злагоді, в колі країн об’єднаної Європи.
Підтримуючи європейську спільноту, заклади загальної середньої освіти провели низку тематичних заходів із нагоди відзначення Дня Європи в Україні з дотриманням усіх карантинних вимог.

Тематичні виховні години  «Ми знаємо тебе, Європо», «Україна – це Європа», «Зоряне сяйво країн Європи», «Пізнаємо Європу», «Європейський Союз і сьогодення», «Європейська інтеграція України», «Україно! Соборна і вільна! З народами світу крокуй у майбутнє», «Європа багатолика: єдина, близька, велика», «Європейський Союз. Це цікаво знати», «День Європи», «Знайомтесь: Євросоюз», «ЄС – родина демократичних країн Європи», «Мікродержави Європи. Євроінтеграція», «Перші кроки євроінтеграції».

Тематичні круглі столи  «Громадянська Європа: національні, європейські та загальнолюдські цінності й проблеми вибору України», «Погляд на ЄС та відносини між ЄС і Україною», «Європейський вибір України: проблеми і перспективи», «Україна і Європа – історичні уроки».

Тематичні вікторини «Подорожуємо Європою», «Сузір'я країн Європи», «Подорож до Європи», «Таємниця золотих зірок Європи», «Євроекспрес «Галопом по Європі».

Тематичні конкурси «Що ти знаєш про Європу?», «Європа. Далека і близька», «Ми йдемо до Європи», «Ми у світі».

Конкурси малюнків на асфальті  «Україна – Європа».

Віртуальні подорожі країнами Європи «День Європи в Україні», «Європейський калейдоскоп», «Чарівними куточками Європи».

Тематичні виставки у шкільних бібліотеках та бібліотечних кімнатах закладів загальної середньої освіти пройшли під гаслом «Дізнайся про Європу більше».
 


« повернутися

Вхід для адміністратора