A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Mini-EdCamp

Дата: 18.11.2019 10:05
Кількість переглядів: 68

Щодня життя готує виклики. Закон про освіту ст.46 ставить нове випробування вчителю - сертифікацію. А це – своєрідне ЗНО професійних і особистісних компетентностей педагога, здобутих ним з метою підвищення власної кваліфікації та якості педмайстерності.

15 листопада на базі Срібнянського закладу загальної середньої освіти відбувся Mini-EdCamp «Самоменеджмент учителя-філолога в інноваційному форматі» - семінар-практикум учителів української мови й літератури та зарубіжної літератури.
Учасників заходу гостинно зустріли заступник директора з навчально-виховної роботи Ніна Маріненко та вихованці гуртка «Ансамблевий спів» (керівник Світлана Багінська), які майстерно виконали Гімн школи.
У ході «неконференції» філологи творчо обговорили питання акмеологічної стратегії професійної діяльності сучасного педагога, інноваційних підходів до організації освітнього процесу на уроках, використання таких технологій як сторітеллінг, скрапбукінг, скрайбінг, мастрід, майндмеппінгу та інформаційних сервісів створення ментальних карт, застосування прийомів мнемотехніки для засвоєння навчального матеріалу. 
Словесники обмінялися досвідом із використання мережевих освітніх ресурсів у процесі підготовки до уроків та ЗНО. 
Використання в навчальному процесі сучасних технологій продемонструвала Оксана Брацюн, учитель зарубіжної літератури  Срібнянської ЗОШ. Захопливо та креативно представивши свої професійні набутки, вона вкотре довела, що сучасний урок – це особистісно орієнтований урок, у центрі якого особистість учня, це «сценічний майданчик», де не тільки даються знання, а й розкриваються, формуються, реалізуються особистості.
EdCamp – отримання інтерактивного професійного досвіду – відбувся! Залишається щоденна вчительська праця, аби навчання стало радістю й задоволенням кожної дитини, аби навчальне життя, в якому беруть участь і творчі вчителі, й працьовиті учні, досягло гармонії.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора