A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

«Безпека в житті – життя в безпеці»

Дата: 02.05.2019 11:17
Кількість переглядів: 62

Під такою назвою пройшов перший етап конкурсу дитячо-юнацької творчості, метою якого є формування у дітей та учнівської молоді культури безпечної життєдіяльності, патріотичного виховання та привернення уваги громадськості до проблем безпеки дітей в умовах сьогодення.

Завдання конкурсу передбачають формування свідомого й відповідального ставлення до питань особистої та колективної безпеки, безпечної життєдіяльності дітей у соціумі; виховання громадянської позиції молоді у сфері цивільного захисту; загальнолюдських якостей: доброти, милосердя, співчуття, гуманізму, відповідальності; удосконалення знань щодо поводження у надзвичайних ситуаціях і запобігання їх виникненню; розвиток творчих здібностей підростаючого покоління; пропаганда здорового і безпечного способу життя.
На перший етап конкурсу надійшли роботи у номінації «Малюнок» та «Рукоділля» з Гриціївського, Срібнянського та Подільського закладів загальної середньої освіти (Скрипки Софії, Кисляка Дмитра, Кириндась Софії, Бухаріної Богдани (керівник Іващенко А.В.); Солов'я Максима (керівник Соловей О.В.), вихованців гуртків Подільської ЗОШ І-ІІ ст. (керівник Юдицька В.Д., Кот Т.С.).
Роботи Солов'я Максима та  Кириндась Софії візьмуть участь в обласному етапі конкурсу – бажаємо конкурсантам подальшого відзначення!


« повернутися

Вхід для адміністратора