A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 12.03.2021 11:43
Кількість переглядів: 44

Атестація педагогічних працівників та керівних кадрів закладів освіти переходить на завершальний етап атестаційного процесу, завершується вивчення системи та досвіду роботи вчителів, професійної діяльності керівних кадрів, які атестуються в поточному навчальному році та розпочинається підготовка до підсумкових засідань атестаційних комісій І та ІІ рівнів, оформлення атестаційної документації. 

Професійна діяльність  працівника, який атестується, визначає зміст і прийнятий процес атестації – її форми та процедури. Зміст відповідає на запитання, що повинно розглядатися в процесі атестації і якому рівню  якості (якій нормі) відповідати, а форми і процедури – як саме це треба розглядати. Таким чином, зміст атестації визначається сферою діяльності та посадою працівника – педагогічною або управлінською, а його нормативи – вимогами тарифно-кваліфікаційних характеристик або іншими законодавчими актами за посадами й категоріями.

Так, 12 березня 2021 року, з дотриманням карантинних вимог,  відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту порядком денним якого були питання розгляду характеристик професійної діяльності керівних кадрів та обговорення результатів вивчення професійної діяльності педагогічних працівників.

У ході роботи начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту, голова атестаційної комісії ІІ рівня Віталій Никоненко познайомив присутніх членів атестаційної комісії з характеристиками професійної діяльності: директора Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ст. Блашкуна І.П., заступника директора з навчально-виховної роботи Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ст. Хоменко Л.В., заступника директора з виховної роботи Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ст. Коваленко Т.І., заступника директора з навчально-виховної роботи Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Маріненко Н.І., заступника директора з навчально-виховної роботи Подільської ЗОШ І-ІІ ст. Тяжкун Л.В., директора Гурбинського закладу дошкільної освіти «Малятко» Мироненко Н.І., директора Гриціївського закладу дошкільної освіти «Журавлик» Тимошенко А.В., які в 2020/2021 н.р.  атестується на відповідність займаній посаді. 

Заступник голови атестаційної комісії ІІ рівня, завідувачка методичним кабінетом Людмила Мотузка познайомила присутніх з характеристикою професійної діяльності методиста А.П. Циганко, яка атестується в 2021 році та з результатами методичної роботи педагогічних працівників, які будуть атестуватися на базі атестаційної комісії ІІ рівня за клопотаннями атестаційних комісій І рівня.

Після розглянутих матеріалів прийняте рішення затвердити характеристики професійної діяльності та врахувати наслідки проведеної роботи педагогічними працівниками на підсумковому засіданні атестаційної комісії ІІ рівня 08 квітня 2021 року.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора