A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Конкурс молодих педагогів "Перший крок до зірок"

Дата: 22.04.2019 15:10
Кількість переглядів: 68

19 квітня на базі Срібнянської загальноосвітньої школи було проведено конкурс серед молодих педагогів  закладів загальної середньої  освіти, що підпорядковуються Срібнянській селищній раді «Перший крок до зірок». Його девізом стали слова відомого українського педагога В.Сухомлинського: «Лише творчий учитель може бути джерелом успіху своїх вихованців». Участь у педагогічних змаганнях взяли 6 вчителів із 4 ЗЗСО. Молоді представники освітянської галузі змагалися у творчості, креативності, комунікабельності та почутті гумору. Вони представляли себе як педагогів, і як цікаву особистість.
Конкурсантів та усіх присутніх вітали піснями вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості – Богдана Кириченко, Владислава Петренко, Олександра Котик та Анастасія Хоменко.
Першим випробуванням конкурсної програми стала візитка «Я – вчитель!». Учасники презентували  свої власні педагогічні автопортрети з яких присутні дізналися, що змусило молодих педагогів прийти в професію та про їх враження від перших днів роботи в навчальному закладі.
Конкурс «Розминка» пройшов у вигляді  інтерактивної вправи  «Незакінчене речення». Конкурсанти у влучній, гумористичній формі продовжували речення на шкільну тематику.               Наступним випробуванням для учасників конкурсу став конкурс-бриз «Три хвилини у майбутньому» за вимогами якого молоді вчителі уявили себе у майбутньому та висловили свої побажання щодо подальшого шкільної освіти.
Ведучі конкурсу, учні 9 класу Богдан Мотузка та Руслана Дірюшкіна, зачитали уривки з дитячих творів на тему «Якою я уявляю школу майбутнього». З почутого присутні могли зробити висновок, що думки з приводу того якою має бути Нова українська школа багато в чому збігаються як в учнів, так і в педагогів. Адже головне - щоб навчання  було комфортним і цікавим.
Кожна людина – неповторна індивідуальність і має певний талант. У конкурсі «Талановита людина – талановита в усьому» члени журі та вболівальники побачили нові грані особистості конкурсантів та познайомились з їх хобі.
Рішення журі було одностайнім – всі молоді вчителі прийшли в професію не випадково. Вони є гідними продовжувачами справи своїх старших колег, креативними, талановитими, цілеспрямованими. Тому кожен з них отримав нагороду в різних номінаціях: нагороду в номінації «Артистичність» - Малиш Ярина Анатоліївна, учитель музичного мистецтва Срібнянської ЗОШ, в номінації «Педагогічна надія» - учитель фізичної культури Карпилівської ЗОШ Гайдай Олег Олександрович, «Креативний педагог» - Кузьменко Катерина Олегівна, вчитель англійської мови та інформатики Сокиринської ЗОШ, в номінації «Талант» - Кот Тетяна Станіславівна, практичний психолог Подільської загальноосвітньої школи, «Відкриття року» - Чайковський Віталій Олександрович, учитель фізичної культури Срібнянської школи, в номінації «Творчий учитель» - Юдицька Вікторія Дмитрівна – асистент вчителя інклюзивного класу Подільського закладу загальної середньої освіти.
Нагороди від організаторів конкурсу «Перший крок до зірок» вручив молодим вчителям начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Миколайович Никоненко.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора