A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

«Пожежі краще запобігти!»

Дата: 04.03.2021 15:25
Кількість переглядів: 54

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти!».

У конкурсі взяли участь здобувачі освіти Срібнянського, Гурбинського, Карпилівського, Дігтярівського, Сокиринського, Гриціївського, Горобіївського, Подільського, Васьківського закладів загальної середньої освіти. Усього подано 72 роботи. Тематика робіт різноманітна: «Рятівники завжди напоготові», «Сірники – не іграшка», «Палаючий будинок – біда для людини», «Вогнегасник попереджує», «До і після пожежі», «Є така професія – рятувальник», «Будьмо обережні з вогнем!», «Необережне поводження з електроприладами», «Захисти ліс від вогню» тощо.

Роботи художньої творчості (малюнки) виконані в різній техніці  – фарбами, олівцями, фломастерами.
Робота в номінації «Декоративно-прикладна творчість» виконана в техніці випалювання (Горобіївська ЗОШ І-ІІ ступенів).

У закладах загальної середньої освіти (із дотриманням усіх вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2») пройшли виставки робіт учасників конкурсу із проведенням інформдайджестів на протипожежну та техногенну тематику.

Бажаємо юним талантам перемог в обласному етапі  конкурсу!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора