A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Міжрайонний волейбольний турнір серед команд ЗЗСО

Дата: 18.02.2019 16:01
Кількість переглядів: 83

 15 лютого на базі Гурбинської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради було проведено міжрайонний волейбольний турнір, приурочений до  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.                                                                                   

  Участь у товаристській зустрічі взяли команди Дігтярівського, Гурбинського, Карпилівського ЗЗСО та команда з Тростянецької загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Ічнянської районної ради.                      

  Перед початком змагань проведено мітинг-реквієм на якому присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять наших земляків, які загинули під час бойових дій в Афганістані.                                                                                  

  З вітальним словом до учасників змагань, гостей, вболівальників звернувся колишній випускник Гурбинської школи, нині директор Тростянецької ЗОШ  Павло Кривов’яз, який щиро подякував організаторам за запрошення до участі в турнірі та висловив надію на подальшу співпрацю між навчальними закладами Ічнянського району та Срібнянщини. Павло Григорович подарував на добру згадку педагогічному та учнівському колективам Гурбинської ЗОШ ряд чудових світлин з зображенням природи Тростянецького дендрологічного парку.                                                                         

  У ході змагань усі команди показали гарну техніку гри, волю до перемоги та спортивний командний дух, а вболівальники отримали безліч задоволення та позитивних емоцій.                                                                                    

  За підсумками гри перше місце отримала команда Карпилівської загальноосвітньої школи, друге - Дігтярівської, третє -  Гурбинської ЗОШ. Наші гості з Тростянця зайняли четверту позицію.

  Від імені відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради кубок переможця, грамоти та медалі командам вручила завідувач методичним кабінетом відділу освіти Людмила Мотузка. А грошові премії, надані спонсором турніру СТОВ «Батьківщина» - директор навчального закладу Ніна Іванівна Дяченко.

        


   



« повернутися

Вхід для адміністратора