A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Засідання школи кращих педагогічних практик

Дата: 31.01.2019 16:09
Кількість переглядів: 65

31 січня 2019 року на базі Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання Школи передового педагогічного досвіду вчителя математики вищої кваліфікаційної категорії з педагогічним званням «старший учитель» Ососок Віри Миколаївни з проблеми «Творчий підхід до викладання математики – важливий шлях формування творчої особистості».

В ході роботи Школи кращих педагогічних практик Віра Миколаївна познайомила вчителів математики закладів загальної середньої освіти з власно створеним Блогом, поділилася досвідом роботи з мультимедійною презентацією в програмі Prezi, розкрила деякі секрети усного рахунку.

Поряд із учнівською лінійкою, простим олівцем, за допомогою кольорового картону, з якими працювали вчителі при виведенні формули двочлена, Віра Миколаївна показала навики роботи з мультимедійною дошкою.

На практиці вчителі удосконалювали вміння працювати з програмою GeoGebra, проходили тестування в програмі My Test, працювали з інтерактивними вправами в режимі Онлайн.

Здобувачі освіти 8 класу показали свою проектну роботу з математики, вони захищали проекти: «Життя і діяльність Піфагора» та «Способи доведення теореми Піфагора».

Як результат, Ососок  В.М. на практиці прозвітувала про свою методичну роботу в рамках атестації на відповідність кваліфікаційної категорії та педагогічного звання, а вчителі математики отримали стимул для вдосконалення своїх вже сформованих компетентностей.



« повернутися

Вхід для адміністратора