A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Засідання Ради регіонального розвитку

Дата: 17.12.2018 16:29
Кількість переглядів: 65

   14 грудня, відбулося засідання Ради регіонального розвитку Срібнянського району, в роботі якого взяв участь  начальник управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький.

   У своєму виступі Микола Анатолійович акцентував увагу на роль та значення Ради регіонального розвитку, більш детально зупинився на питанні реформування освітньої системи в рамках проекту «Нова українська школа».

  У обговоренні питань регіонального розвитку в галузі освіти взяв участь начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Никоненко. У своєму виступі він відзначив досягнення галузі у розвитку матеріально-технічної бази закладів, покращенні освітнього середовища. Також відмітив успіхи здобувачів освіти у конкурсах та інтелектуальних змаганнях обласного та Всеукраїнського рівнів. Звернув увагу на те, що освітня галузь працює над реформуванням освіти Срібнянщини, над впровадженням стандартів НУШ.

    У ході візиту Микола Анатолійович Конопацький відвідав Срібнянську та Гриціївську школи, зокрема перші класи, які навчаються за програмою Нової української школи.



« повернутися

Вхід для адміністратора