A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Педагогічна майстерня вчителів з вищою кваліфікаційною категорією

Дата: 02.12.2021 14:52
Кількість переглядів: 119

Якісна освіта з гуманним спрямуванням – це насамперед високопрофесійні педагогічні кадри. Адже ключова роль у вирішенні пріоритетного завдання сучасної державної політики в галузі освіти – поліпшення якості надання освітніх послуг – належить саме вчителю, який спроможний вибудувати індивідуальну модель роботи з кожною дитиною, розвинути її загальні здібності, здатність пристосування до динамічних умов соціального і професійного життя.

Одним із найдієвіших факторів зміцнення іміджу вчителя є його індивідуальний творчий почерк, залучення до інноваційної діяльності, дослідницького пошуку. А щоб все це проявлялося, відбувався професійний ріст педагогічних працівників, діє система атестації.

У рамках роботи членів атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради відбулося відвідування уроків учителів, які атестуються в 2021/2022 році.

Так, були відвідані уроки у Світлани Шевченко, вчителя початкових класів та  Алли Дідович, учителя хімії Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ст., Ігоря Буряка вчителя фізичної культури, Марини Ладуренко, вчителя географії, Наталії Самойленко, вчителя початкових класів Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ст., Лариси Вірнової, вчителя української мови та літератури й Олександра Телуха, вчителя фізики Гриціївської ЗОШ І-ІІ ст. 

Змістове наповнення відвіданих уроків, використані інноваційні форми та методи роботи, їх методична структура відповідали вимогам. 

Відвідування заходів відбувалося із дотриманням усіх карантинних вимог.

Урок у 2 класі з предмету «Я досліджую світ» із теми «Як тварини готуються до зими», вчитель Світлана Шевченко

Урок хімії в 11 класі з теми «Неметалічні елементи. Окисні і відновні властивості неметалів», учитель Алла Дідович

Урок фізичної культури в 7 класі з варіативного модуля «Волейбол», учитель Ігор Буряк

Урок географії в 7 класі з теми «Води суходолу Південної Америки», вчитель Марина Ладуренко

Урок математики в 3 класі з теми «Нумерація трицифрових чисел. Сума розрядних доданків. Задачі геометричного змісту. Дії з іменованими числами», вчитель Наталія Самойленко

Урок української літератури в 7 класі з теми «Звичаї і традиції українців у повісті М.Стельмаха «Гуси-лебеді летять»», учитель Лариса Вірнова

Урок фізики в 8 класі з теми «Теплоенергетика. Способи збереження енергії», вчитель Олександр Телух
 


« повернутися

Вхід для адміністратора