A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

СУПЕРВІЗІЯ – НОВИЙ МЕТОДИЧНИЙ СЕРВІС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ НУШ

Дата: 09.12.2021 16:14
Кількість переглядів: 82

Сьогодні в Україні набуває розвитку процес супервізії,  як процес професійної підтримки та професійного розвитку з поєднанням оцінювання роботи вчителя в умовах концепції Нової української школи. 

Супервізія- нова послуга з практичної методичної допомоги педагогам в питаннях організації освітнього процесу в НУШ.

Для вчителів початкових класів Срібнянської територіальної громади  проведено супервізію з актуальних питань реалізації реформи Нової української школи.

В ході бесіди супервізора з педагогами окреслено проблемні питання. Далі відбулось спостереження за діяльністю педагогічних працівників, обговорення шляхів подолання труднощів в професійній діяльності. Наставник висловлював свою думку з цього приводу і допомагав учителям удосконалити навички прийняття рішень і планування. Це відбувалося шляхом обговорення, а не шляхом надання конкретних рекомендацій з боку супервізора.

Обговорено і питання фахового удосконалення та побудови індивідуального маршруту професійного розвитку педагогічного працівника. 

Послуги з супервізії вчителям НУШ надавала Олена Лісовець, учитель початкових класів Прилуцької гімназії №1 імені Георгія Вороного Прилуцької міської ради, сертифікований експерт, яка пройшла навчання супервізорів, організоване Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора