A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Всеукраїнська інформаційна кампанія з протидії платіжному шахрайству

Дата: 17.01.2022 16:37
Кількість переглядів: 58

Національний банк планує проведення Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству «Шахрай Гудбай», під час якої заплановано проведення низки заходів та виготовлення інформаційних продуктів, які Національний банк планує поширювати власними каналами комунікацій та каналами партнерів. 

Цільовою аудиторією кампанії є населення України вікової категорії від 18 до 25 років, 45+ та учні шкіл. 

У 2020 році Національним банком проведено кампанію про безпеку безготівкових розрахунків, що тривала пів року.  В лютому – травні 2022 року заплановано проведення другої хвилі кампанії, оскільки в Україні тема шахрайства залишається актуальною. 

Мета кампанії – поліпшити обізнаність громадян про кібергігієну та сформувати культуру безпечної поведінки у віртуальному просторі та нагадати українцям правила безпеки безготівкових та онлайн-платежів.

Термін проведення кампанії: з 15 лютого до 31 травня 2022 року.

Національний банк просить дирекції закладів освіти долучитися до інформаційної компанії та сприяти розповсюдженню серед педагогічних колективів конспектів уроків з теми платіжної безпеки, які буде надано пізніше.

З матеріалами, які розроблені під час проведення першої хвилі кампанії у 2020 році, можна ознайомитися на Інформаційному порталі за посиланням:  https://promo.bank.gov.ua/stopfraud/.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора