A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Пара, гаряча вода та пов’язана продукція(виробництво,транспортування,постачання теплової енергії для опалення) для Срібнянської ЗОШ I-III ст., Срібнянський ЗДО "Сонечко"

Дата: 18.01.2022 16:16
Кількість переглядів: 75

Теплова енергія, що постачається згідно договору використовується Замовником для опалення  Срібнянської ЗОШ I-III ст., та Срібнянської ЗДО «Сонечко» Ідентифікатор закупівлі    UA-2022-01-05-000244-a

  в період опалювального сезону. Розрахунок очікуваної вартості  3900000.00 грн з ПДВ в розмірі  646.247885 Гкал. Тарифи на послуги з постачання теплової енергії, затвердженого для АТ "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" Відповідно до ст..4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869, на підставі розрахунків наданих АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» відповідно до ч.1 ст.52,ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету селищної ради №240 від  22.10.2021р. затверджено Срібнянською селищною радою тарифи на послуги з постачання теплової енергії  на 2022 рік .
 На виконання норм статті 40 п.2 п.2 Закону (відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи) згідно ДК 021:2015 код 09320000-8 «Пара, гаряча вода та пов’язана продукція» ( виробництво, транспортування, постачання теплової енергії для опалення). Відповідно до запису АТ «Облтеплокомуненерго» внесено до зведеного переліку природних монополій по товарній групі: транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами. На сьогоднішній день АТ «Облтеплокомуненерго» є єдиним виконавцем та займає монопольне становище на ринку транспортування теплової енергії в межах території, на якій розташована діюча мережа і займає монопольне становище на вказаному ринку в межах території, на якій розташовані власні діючі мережі з часткою 100%.
Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений за результатами аналізу обсягу потреби та вартості за одиницю.


« повернутися

Вхід для адміністратора