A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Стартує Європейська фенологічна кампанія 2022 у рамках програми GLOBE

Дата: 10.02.2022 08:42
Кількість переглядів: 54

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді оголошує початок Європейської фенологічної кампанії в рамках програми GLOBE (Global Learning and Observations to Benefit the Environment), яка стартує 18 лютого 2022 року. 

Мета Кампанії: дати можливість школярам більше дізнатися про сезонні зміни в природі та фенологію як науку. Учні створюватимуть власні дослідницькі проєкти, будуть вчитися збирати фенологічні дані, обробляти та аналізувати їх, а також матимуть можливість познайомитися з однолітками GLOBE-спільноти з інших країн. 

До участі в Кампанії запрошуються учні та вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти та їхні керівники, які працюють у програмі GLOBE, а також вчителі та учні, які ще не працювали у програмі GLOBE, але бажають приєднатися до неї. 

Щоб приєднатися до Європейської фенологічної кампанії, потрібно зареєструватися на міжнародному веб-сайті програми GLOBE https://www.globe.gov/web/european-phenology-campaign/overview за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjZwIXNqbYX2aFJR2BbCeAoo4M4P0XI-t6hn2CYUK3uup20w/viewform 

Контактна інформація:
 Заступник координатора програми GLOBE в Україні Наталія Миколаївна Федоренко Тел: +38097 563 8794             E-mail: globeukraine@ nenc.gov.ua 

Міжнародна веб-сторінка програми GLOBE: https://www.globe.gov/home 

Веб-сторінка програми GLOBE в Україні: https://nenc.gov.ua /globe/

Соціальні мережі: https://www.facebook.com/globeinukraine


« повернутися

Вхід для адміністратора