A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради

Дата: 19.10.2022 17:14
Кількість переглядів: 41

Сьогодні, 19 жовтня, відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради. 

На порядку денному, який оголосив голова атестаційної комісії ІІ рівня Віталій НИКОНЕНКО, розглядалися питання про затвердження Списків керівних кадрів, педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації у 2022/2023 навчальному році, Списків педагогічних працівників закладів освіти, стосовно яких буде порушене клопотання щодо атестації головами атестаційних комісій І рівня, а також питання допуску педагогічних працівників до атестації.

По розглянутих питаннях, за які позитивно одноголосно проголосували члени атестаційної комісії ІІ рівня, прийняті відповідні рішення, а саме до атестації в 2022/2023 навчальному році допущені: 1 директор закладу загальної середньої освіти, 2 директори закладів дошкільної освіти та 2 заступники директорів з навчально-виховної роботи, 2 керівники гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, 1 методист методичного кабінету відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту та 1 методист Будинку дитячої та юнацької творчості. 

Також сформований список педагогічних працівників закладів освіти Срібнянської селищної ради, які на основі клопотань голів атестаційних комісій І рівня, будуть атестуватися атестаційною комісією ІІ рівня. До списку включено 15 педагогів.


« повернутися

Вхід для адміністратора