A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Змагалися юні інтелектуали

Дата: 18.11.2022 15:43
Кількість переглядів: 40

Фото без опису18 листопада на базі Срібнянської загальноосвітньої школи  були проведені змагання з шахів та шашок на призи Срібнянської селищної ради серед юнаків та дівчат навчальних закладів І-ІІ та І-ІІІ ступенів. У змаганнях взяли участь учні 7 шкіл громади. 

Відкрили змагання начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій НИКОНЕНКО та директор Срібнянської ЗОШ Людмила КУЗЬМЕНКО.  Вони привітали учасників, побажали чесної боротьби та перемоги.

За результатами командних змагань із шахів серед учнів закладів освіти І-ІІ ступенів перемогу здобула команда Горобіївської ЗОШ, другими були шахісти Гурбинської ЗОШ, на третьому місці - Гриціївська ЗОШ. Майже так само розподілилися місця і в шашковому турнірі. Перемогу здобули юні шашкісти з Горобіївки, другими команда Гурбинець, третє місце команда Гриціївки.

Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів першість у змаганнях з шахів здобула команда Карпилівської ЗОШ, а згідно протоколів, за рівністю очок , друге місце поділили команди Срібнянської, Дігтярівської та Сокиринської ЗОШ. У командному заліку серед шашистів перемогу здобула команда Сокиринської ЗОШ, другими були учасники з Карпилівської ЗОШ, і на третьому місці команда Дігтярівської школи.

Всі переможці та призери змагань в командному заліку нагороджені грамотами, а в особистому заліку грамотами , медалями переможців та призерів змагань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Вхід для адміністратора