A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Запобігання торгівлі людьми в умовах воєнної агресії

Дата: 24.11.2022 10:59
Кількість переглядів: 33

На сьогодні понад 9 млн українців виїхали за кордон з часу російського вторгнення до нашої країни.

Жінки та діти, які змушені покинути Україну через військову агресію росії та прямують до сусідніх країн, стикаються з ризиками торгівлі людьми. Водночас чоловіки, що залишаються всередині країни, також можуть стати здобиччю торговців людьми. Втрата роботи і доходу внаслідок війни, обмежені можливості забезпечити головні потреби внутрішньо переміщених осіб, біженців та постраждалого від війни населення призводять до зростання подібних ризиків.
Звернутися за практичними порадами з цього питання можна до Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів  з 8:00 до 20:00 за номером 527 (безкоштовно з мобільних телефонів) або 0 800 505 501 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). Особи, які перебувають за кордоном, можуть звернутися до консультантів гарячої лінії за електронною адресою 527.hotline@gmail.com.
Поради Координатора ОБСЄ з питань боротьби з торгівлею людьми, в контексті попередження ризиків сексуальної та трудової експлуатації українських жінок та дітей розміщені за посиланням:

https://www.helpforukrainians.info

 


« повернутися

Вхід для адміністратора