A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 15.12.2022 09:53
Кількість переглядів: 76

Чорнобильська катастрофа – найбільша в історії світової ядерної енергетики. Трагедія залишила опалимий слід у серцях усіх українців. 

Ті, хто з перших хвилин катастрофи стали на боротьбу з невидимим ворогом – справжні герої. Ліквідатори Чорнобильської катастрофи – приклад самопожертви та повної самовіддачі. Вони без обдумувань кинулись на порятунок рідної землі та співгромадян. Їхня боротьба заслуговує найщиріших слів подяки не тільки українців, а й усієї Європи.

На жаль, для багатьох ліквідаторів це був останній бій. Низько схиляємо голови перед пам’яттю усіх, хто ціною власного життя відвів біду від майбутніх поколінь, зупиняючи ядерний смерч. Пам'ять про героїв-чорнобильців назавжди залишиться у наших серцях. Їхній подвиг є прикладом життєвої мудрості та громадянської позиції для нащадків.

У закладах загальної середньої освіти на вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС пройшли уроки мужності, інформаційні хвилини, лекції, бесіди, години пам’яті, конкурси малюнків, перегляди документальних фільмів, присвячених трагічним подіям на Чорнобильській АЕС.
У бібліотеках та  бібліотечних кімнатах закладів освіти оформлені тематичні  виставки періодичної, науково-популярної, інформаційно-довідкової літератури, інших матеріалів, які висвітлюють події аварії на Чорнобильській АЕС.

Світлини заходів, проведених в Срібнянському ЗЗСО


« повернутися

Вхід для адміністратора