A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Проєктна хвиля з громадянської освіти “Активна позиція мого регіону. Очима дітей”

Дата: 15.12.2022 11:55
Кількість переглядів: 70

Команда Громадської організації “Українська античність” запускає проєктну хвилю з громадянської освіти “Активна позиція мого регіону. Очима дітей” у громадах Харківської та Чернігівської області для учнів 8-11 класів.

Програма надає можливість пройти тренінги та отримати навички XXI століття, створити власні інноваційні проєкти, отримати фінансування на їх впровадження і таким чином стати змінотворцями та змінотворчинями у своїх громадах.

Ментори команди допоможуть всім командам, що пройдуть конкурсний відбір (10 команд з Харківської області та 10 команд з Чернігівської області), створити проєкти молодіжного простору у їх населених пунктах: спортивний хаб, освітній центр, клуб фінансової грамотності, центр вивчення мов, студію зйомки відосиків для ТікТоку, кінотеатр, місце для засідань літературного клубу та будь-яка ваша ідея! Дві найкращі ідеї (1 в Харківській та 1 в Чернігівській області) будуть профінансовані, дві команди отримають товари та/або послуги на 100 000 гривень на реалізацію проєктів. 

Більш детальну інформацію можна дізнатися на сторінці ГО “Українська античність” в http://Facebook, Instagram.
Анкета для реєстрації команди знаходиться за посиланням: https://forms.gle/ENomXmRYJ3hjbqm66.

23.12.2022 буде проведена онлайн-зустріч “Питання-відповіді”, на якій, за необхідністю, будуть надані відповіді на питання щодо проєкту. 

Анкета для реєстрації знаходиться за посиланням: https://forms.gle/UfpiMDMMCsUtiE2f9.


« повернутися

Вхід для адміністратора