A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Про проведення фотовиставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!»

Дата: 27.12.2022 10:36
Кількість переглядів: 29

Чернігівський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проводить фотовиставку до Дня Соборності України «Україна – це ми!».
Фотовиставка проводиться у форматі онлайн виставки і обміну фотографіями, привітаннями та словами підтримки між учасниками через зручні та доступні соціальні мережі.

Метою конкурсу є реалізація Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України, активізація національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризація вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України.

Учасниками Фотовиставки можуть бути окремі учні, вихованці,  учнівські колективи, гуртки, об’єднання, заклади освіти України, дитячі та молодіжні громадські організації, студенти, дорослі тощо.

Захід проводиться в ІІ етапи – обласний та Всеукраїнський.

Учасники обласного етапу Фотовиставки свої матеріали обов’язково розміщують на особистих вебсайтах та/або сторінках соціальних мереж (надсилають посилання на них на адресу ПНЗ «Центр НПВТКУМ»), а також вказують:
- назву фотовиставки; 
- автора (ім’я повністю) або назву колективу; 
-повну назву освітнього закладу, громадської організації (якщо це не суперечить безпеці автора!);
- привітання до Дня Соборності України та слова підтримки іншим учасникам;
- #Україна_це_ми , #УДЦНПВ (хештег);
- анотацію про історію Дня Соборності України, концепцію роботи та/або власні дослідження.

Фото мають бути якісні та не порушувати авторське право. Конкурсні роботи фотовиставки «Україна – це ми!» 2018-2022 років та інших конкурсів за 2018-2022 роки – не приймаються.

Обробка персональних даних здійснюється відповідно до законодавства про захист персональних даних.

Фотографії (2-3 шт. у форматі jpg.), посилання на них, анотація, привітання, заявка, контактний телефон та вся документація для обласного етапу надсилається на електронну адресу ПНЗ «Центр НПВТКУМ»: http://centr_dute@ukr.net, до 15 січня 2023 року.

ПНЗ «Центр НПВТКУМ» залишає за собою право використовувати отримані роботи для розміщення на фотовиставках, у поліграфічній продукції некомерційного характеру, поширення в мережі Інтернет.

Контактна особа – Ганна Гладченко, (063)3939162.


« повернутися

Вхід для адміністратора