A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Про проведення Всеукраїнської акції «Писанкове дерево Перемоги»

Дата: 18.01.2023 15:57
Кількість переглядів: 482

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді організовує проведення Всеукраїнської акції «Писанкове дерево  Перемоги»».    

До участі у Всеукраїнській акції «ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО ПЕРЕМОГИ» запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Завдання акції полягає у творенні писанок в орнаментальних мотивах і кольорі з побажаннями «Перемоги Україні». В писанках наша мальована молитва про злагоду і мир поміж людьми – символ України та ціла світоглядна система в орнаментах-мотивах.

Писанка – яйце, декороване традиційними символами, які пишуться за допомогою воску і барвників.

До писанок докладається паспорт на роботи з фото виробів, вказується прізвище, ім’я та по батькові автора, клас/курс та повна назва закладу освіти (обов’язково вказувати область і район). при створенні новітніх мистецьких продуктівслід дотримуватися норм українського законодавства, яке зобов’язує з належною пошаною ставитися до думок та переконань українського суспільства.

Надіслані писанки будуть розміщені на «Писанковому дереві Перемоги» в Національному еколого-натуралістичному центрі МОН України.

Активні учасники Всеукраїнської акції «Писанкове дерево Перемоги» будуть нагороджені грамотами НЕНЦ, світлини писанок будуть розміщені в науково-художньому журналі для дітей та юнацтва «Паросток»; на сайті НЕНЦ.

Матеріали учасників Всеукраїнської акції «Писанкове дерево Перемоги» просимо надсилати на поштову адресу: Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, 04074, м. Київ, вул. Вишгородського, 19 (з поміткою «ПИСАНКА»); відділення нової пошти №252, м. Київ (обов'язково з кур'єрською доставкою) на ім’я Валерія Євгеновича Федорова.

Останній термін подачі  матеріалів Всеукраїнської  акції «Писанкове дерево Перемоги» не пізніше 02 квітня  2023 року.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 097 230 83 42 (Федоров Валерій Євгенович), електронною адресою sergiy@nenc.gov.ua.та на сайті: https://nenc.gov.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора