A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Змагання з настільного тенісу пам’яті загиблих воїнів-земляків

Дата: 27.01.2023 15:27
Кількість переглядів: 188

27 січня на базі Гриціївської та Карпилівської загальноосвітніх шкіл були проведені змагання з настільного тенісу на призи Срібнянської селищної ради серед юнаків та дівчат навчальних закладів І-ІІ та І-ІІІ ступенів пам’яті воїнів-земляків, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. В змаганнях взяли участь учні 8 шкіл громади. 

Заходи розпочалися урочистими лінійками, на яких учні та юні спортсмени вшанували пам'ять воїнів-земляків та всіх воїнів, які загинули, захищаючи рідну землю.

За результатами командних змагань серед учнів навчальних закладів І-ІІ ступенів перемогу здобула команда Горобіївської ЗОШ, другими були тенісисти Гурбинської школи, на третьому місці – Гриціївської.

В особистій першості перемогу серед дівчат здобула учениця Горобіївської школи Ралко Руслана, друге місце учениця Гурбинської ЗОШ –Головка Аня, і на третьому місці учениця Васьківської ЗОШ Бульба Вікторія.

Серед юнаків перше і друге місце відповідно здобули учні Горобіївської школи Потапенко Олександр та Михайлов Олександр. На третьому місці учень Гурбинської ЗОШ Пащенко Богдан.

Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів першість у змаганнях з настільного тенісу здобула команда Карпилівського закладу загальної середньої освіти, другими були учні Дігтярівського, і на третьому місці - юні тенісисти Срібнянського ЗЗСО.

Серед дівчат в особистому заліку перемогу здобула Сай Вікторія, учениця Дігтярівської ЗОШ, друге і третє місце вибороли учениці Карпилівської ЗОШ - Остапенко Анастасія та Лавріненко Дарина.

Серед юнаків перше місце здобув Зарубін Деніс із Срібнянської школи, друге місце – Андрієнко Руслан з Карпилівської, на третьому місці – Дуженко Владислав із Дігтярівської ЗОШ.

Усі переможці та призери змагань нагороджені грамотами, а в особистому заліку грамотами й медалями переможців та призерів змагань.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора