A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Стартувала реєстрація вчителів на сертифікацію

Дата: 30.01.2023 12:53
Кількість переглядів: 23

Розпочалась реєстрація для сертифікації вчителів початкових класів.

Участь у сертифікації можуть узяти вчителі початкових класів, які мають стаж педагогічної роботи не менше двох років.

Охочі зареєструватися для проходження сертифікації мають заповнити реєстраційну картку-заяву, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу, розміщеного на сайті УЦОЯО в рубриці «Сертифікація педагогічних працівників», і надіслати комплект реєстраційних документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні.

До комплекту реєстраційних документів входить реєстраційна картка-заява, копії паспорта чи іншого документа, що посвідчує особу педагогічного працівника, копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи та довідка із закладу освіти.

Реєстрація триватиме до 13 лютого 2023 року включно й проходитиме у два етапи: до 05 лютого – у межах граничної кількості для кожного регіону та до 13 лютого – у межах загальної граничної кількості.

Реєстрацію вчителів початкових класів для проходження сертифікації у 2023 році буде припинено достроково у разі, якщо 1500 осіб сформують бланки реєстраційних карток-заяв.

Як відомо, у 2023 році сертифікація буде розширена, й участь у ній зможуть взяти по 500 вчителів з математики і української мови та літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти.

Реєстрація вчителів математики та української мови і літератури триватиме впродовж 01–11 серпня.

За матеріалами сайту Освіта.ua (30.01.2023)


« повернутися

Вхід для адміністратора