A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Вітаємо переможця акції «Писанкове дерево Перемоги»

Дата: 09.05.2023 10:43
Кількість переглядів: 43

   Сьогодні, коли Україна героїчно захищає свої національні цінності, ми повинні продовжувати тисячолітні традиції наших предків і не забувати, наскільки багатою є українська культура.

З метою формування національної самосвідомості, відновлення історичної справедливості, практичного вивчення великого матеріального спадку українського народу, активізації творчої активності учнівської молоді з практичними результатами у формі матеріалізованого інтелектуального продукту Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України провів Всеукраїнську акцію «Писанкове дерево Перемоги».

Відповідно до умов Всеукраїнської акції було представлено 504 штуки писанок та 459 штук художніх виробів під форму яйця до Великодня з усієї України.
До участі в мистецькій акції долучилася учениця 5-А класу Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Степаненко Інеса. Свої писанки Інеса виготовила разом із керівником гуртка «Чарівний олівець» Русланою Проців, використовуючи для розпису орнаментальні мотиви Срібнянщини.

В дендропарку «Юннатський» 12 березня 2023 року було прикрашено дерево найкращими писанками з побажаннями: «Україна переможе», «Слава ЗСУ», «Слава Україні», «Героям слава», «Ми єдині». 

Найкращі роботи відзнято на відео та будуть експонуватись в Національному музеї «Хліба». Інші - передані волонтерам для вручення бійцям Збройних Сил України.

На підставі підсумкового рішення журі Всеукраїнської акції «Писанкове дерево Перемоги» Степаненко Інеса нагороджена Дипломом переможця.

Тож вітаємо Інесу з перемогою в Акції. Бажаємо подальшого натхнення, тонких та витончених ліній олівця, які приноситимуть задоволення у творчості, а головне - зростати під мирним небом України!


« повернутися

Вхід для адміністратора