A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Загальнообласна акція «Мати Героя»

Дата: 12.05.2023 14:27
Кількість переглядів: 71

Широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну спричинило значний ріст соціальної категорії матерів, чиї діти полягли, визволяючи Батьківщину від агресії окупанта. Неспровокована війна, позбавивши цих жінок найдорожчого – дітей, відібрала в них відчуття повноцінного материнства та його прояву – можливості отримати привітання на День матері.

Цьогоріч  11-14 травня, до відзначення Дня матері – свята на честь матерів, вшанування материнства, єдності матерів у боротьбі за мир – Чернігівською обласною військовою адміністрацією ініційована загальнообласна акція «Мати Героя», метою якої є вшанування всіх жінок, чиї сини та доньки загинули під час визволення України від рашистської навали у період 2014-2023 років.

У ході акції за участю керівництва громади та Гурбинського, Карпилівського, Подільського закладів загальної середньої освіти відбулися зустрічі з матерями загиблих героїв-земляків. На знак великої пошани та вдячності здобувачами освіти вручені квіти Матерям – Ганні Таценко,   Валентині Скорик, Оксані Бобир, Людмилі Радченко, Лідії Ткачовій.

Інформацію щодо акції та фотоматеріали з хештеком #МатиГероя оприлюднені на офіційних вебресурсах та у соціальних мережах.

Спасибі Вам, Матері Героїв, за Ваших вічно юних Синів і доземний уклін!

Героям Слава!
Герої не вмирають!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора