A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Бібліокалейдоскоп «Що ми знаємо про День матері?»

Дата: 12.05.2023 14:32
Кількість переглядів: 24

Напередодні одного з найтепліших і найзворушливіших свят - Дня матері - у 6-Б класі Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено бібліокалейдоскоп «Що ми знаємо про День матері?»

Було, дійсно,  калейдоскопічно-мозаїчно, але і затишно водночас.

Класний керівник, Людмила Коломійченко, познайомила вихованців та гостей заходу з історією виникнення свята, зупинилася на віхах його утвердження, акцентувала увагу на триєдності прояву Матері – Божої Матері, Матері-України, земної Матері.

Світлана Роєнко, учитель української мови та літератури, зробила бібліоекскурс, ознайомивши школярів із книгами про маму та провівши лекційну хвилинку із висловів-перлів українських літераторів, присвячену матері. Згадувалися геніальні творці красного письменства в особах Тараса, Шевченка, Станіслава Чернілевського, Ліни Костенко, Андрія Малишка, Василя Симоненка, які ніжно і високо піднесли образ найріднішої для кожного людини в світі.

Майстерклас із виготовлення топеру – легко, цікаво й креативно - провела вчителька технологій Ольга Соловей. Власноруч виготовлений подарунок любим матусям у вигляді сердечка, щонайкраще передав дитячі любов, повагу та вдячність мамам.

Шестикласники пізнавали нове, виразно читали вірші, натхненно співали, передавали з рук у руки негаснучу свічечку материнського серця… витирали сльози розчулення від приємних слів і думок про маму.


« повернутися

Вхід для адміністратора