A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Оголошений Всеукраїнський бліц конкурс патріотичного плакату «Україна жива і вічно буде жити!»

Дата: 14.06.2023 14:29
Кількість переглядів: 7

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України оголошує Всеукраїнський бліц конкурс патріотичного плакату на тему «Україна жива і вічно буде жити!».

Метою бліц конкурсу є формування засобами візуального мистецтва національної свідомості українців, активного патріотичного суспільства, привернення уваги громадськості до історії України, подвигу українського воїна-захисника, виховання у молодого покоління незламного духу свободи, честі, гідності, підтримки військовослужбовців, які забезпечують захист та відновлення територіальної цілісності України, а також волонтерського руху та приурочений Дню Незалежності України.

Тема бліц конкурсу патріотичного плакату - «Україна жива і вічно буде жити!», а гасло: «Ні, я жива, я буду вічно жити, я в серці маю те, що не вмирає» (Леся Українка «Лісова пісня»).

Масовий формат Конкурсу дає можливість дітям з усієї країни реалізувати себе, показати світу, що їх турбує, як вони бачать свою країну.
Терміни проведення Конкурсу: з 01 липня по 01 серпня 2023 року включно.

Роботи надсилаються на електронну адресу myroshnyk@nenc.gov.ua

Роботи подаються як цифрова версія плаката для друку буклета (формат 20х30 см або 30 см по більшій стороні, RGB, 300 dpi, JPG, Maximum guality), вказується інформація про автора: Прізвище, ім’я, по батькові, заклад освіти (повністю).

В темі електронного листа вказати назву конкурсу «Патріотичний плакат «Україна жива і вічно буде жити!».

Подані на Конкурс плакати не повинні порушувати права інтелектуальної власності третіх осіб.

Кращі плакати, визначені журі, за згодою учасників конкурсу, можуть експонуватися на виставці конкурсних робіт, увійти до конкурсного буклету, а також тиражуватися для подальшого розповсюдження в Україні.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (098) 749-09-70, електронною поштою myroshnyk@nenc.gov.ua (координатор конкурсу Олександра МИРОШНИК)


« повернутися

Вхід для адміністратора