A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Про обласний патріотичний відеомарафон «Тобі, моя Україно!» до Дня Незалежності України

Дата: 17.07.2023 12:24
Кількість переглядів: 55

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» організовує обласний патріотичний відеомарафон «Тобі, моя Україно!» до Дня Незалежності України.

Метою проведення Відеомарафону є:

–    формування у підростаючого покоління активної громадянської позиції, виховання патріотичних почуттів i любові до Батьківщини;
–    впровадження нових технологій, форм і методів роботи (зокрема, дистанційних і віртуальних) у проведенні заходів з відзначення Дня Незалежності України;
–    виявлення і відзначення обдарованих дітей, розвиток їх творчого потенціалу, високої мистецької культури.

До участі у Відеомарафоні запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти Чернігівської області.

Для участі у Відеомарафоні надаються аматорські відеоролики, відзняті будь-якими доступними для учасників засобами (за допомогою професійної або непрофесійної відеокамери, фотоапарату, мобільного телефону тощо), що містять інформацію вітального характеру.

Учасники самостійно обирають жанр відеоролика.

Обов’язковою умовою Відеомарафону є включення до змісту відеопривітання фраз «З Днем Незалежності, Україно!»або «З Днем народження, Україно!».

До роботи можуть бути включені вокальні, хореографічні, літературні та інші номери (їх елементи, комбінації) з використанням музичного, візуального оформлення тощо.

Мова виконання – українська, формат – AVI, WMA, MP4.

Тривалість відеоролика – до 3 хвилин.

Кількість учасників (виконавців), задіяних у відеопривітанні, – необмежена. Кількість заявлених робіт для участі у Відеомарафоні від одного учасника (групи, колективу) – не більше однієї.

У створенні відеороликів дорослі (педагоги, батьки, режисери, відеооператори, автори творів) можуть брати участь тільки в якості помічників.

Відповідальність за зміст конкурсних робіт несуть учасники.

Відеоролики можуть бути відхилені від участі у Відеомарафоні у наступних випадках:
- зміст матеріалу не відповідає тематиці Відеомарафону;
- низька технічна якість відео;
- невиконання обов’язкової умови Відеомарафону;
- якщо сюжети пропагують вживання наркотиків, алкогольних напоїв, тютюнопаління, мають прояви екстремізму, тероризму, насилля, релігійної та етнічної ворожнечі, містять рекламу або порушують законодавство України;
- перевищення максимально допустимого часу на перегляд роботи.

Відео має бути нове та до участі у Відеомарафоні не фігурувати в інших проєктах та в мережі Інтернет.

Відео необхідно завантажити до Google Форми «Відеомарафон“Тобі, моя Україно!”», перейшовши за посиланням https://forms.gle/yNQcd3XyS2Vnyh3T9.

Google Форма буде активною та прийматиме відеороботи учасників з 24 липня по 15 серпня включно.

Надсилаючи відео для участі у Відеомарафоні, учасник автоматично надає право організатору (ПНЗ «Центр НПВТКУМ») на використання та поширення його в мережі Інтернет.

Кращі відео учасників (згідно з рішенням журі) буде розміщено на сторінці комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» у мережі Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063715131511.

Підсумки обласного патріотичного відеомарафону «Тобі, моя Україно!», присвяченого Дню Незалежності України, буде оприлюднено22 серпня 2023 року на сайті ПНЗ «Центр НПВТКУМ» http://turist-patriot.cn.ua та на сторінці закладу у мережі Facebook.

Усіх переможців Відеомарафону буде нагороджено Грамотами комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».


« повернутися

Вхід для адміністратора