A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Виставка виробів з природного матеріалу

Дата: 27.10.2023 10:24
Кількість переглядів: 25

І знову на нашій Срібнянщині панує чарівниця осінь.

За народними переказами, Осінь  старша донька Сонця. Вона останньою залишила батьківський дім і стала на Землі четвертою порою року. Посилаючи Осінь на землю, Сонце сказало їй: « Забирай все моє багатство,я віддаю  тобі все своє золото, будь щедрою і люди будуть любить тебе.» І осінь, як ви бачите, виконала  наказ Сонця і кожного року дарує нам щедрі дарунки полів  і садів, чарує нас своїм осіннім золотом.
У Срібнянському закладі дошкільної освіти «Сонечко» була організована виставка творчих робіт – поробок з природного матеріалу «Дивовижний світ осінніх фантазій».
В кожну групову кімнату  неначе завітала сама красуня – Осінь разом зі своєю незвичайно красивою палітрою кольорів та замріяно – журливою мелодією жовтневого дня. Кожен виріб та композиція -  прекрасний витвір осіннього мистецтва, який символізує  багатство  і родючість  землі, любов і бажання створювати красу своїми руками. Дивитися та милуватися  такою красою саме задоволення. 


Адміністрація та вихователі закладу, висловлюють батькам дошкільнят  вдячність за творчість та частинку душі, вкладену у кожен виріб.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора