A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Підлітки та молодь мають змогу скористатися безкоштовними й анонімними онлайн-консультаціями

Дата: 24.11.2023 10:41
Кількість переглядів: 15

Благодійна організація «Тінерджайзер» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розпочали спільний проєкт, що має на меті надати 50 000 безкоштовних  психологічних онлайн-консультацій підліткам та молоді з усієї України.

Проєкт безкоштовних й анонімних онлайн-консультацій для підлітків та молоді стартував у 2017 році та є частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я  «Ти як?» (https://www.howareu.com/), що реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

Студенти-волонтери факультетів психології та соціальної роботи, які проходять навчання на 2 курсі бакалаврату і старших курсів, були відібрані  через індивідуальні інтерв’ю. Усі студенти-волонтери пройшли первинне навчання  у психолога з напряму когнітивно-поведінкової терапії (24 години) перед початком консультування і щомісячно проходять групові та індивідуальні супервізії, а також підвищення кваліфікації два рази на рік. Стандарти оцінювання консультантів є затвердженими МОЗ.

Також у межах проєкту консультації надаються дипломованими психологами БО «Тінерджайзер», які регулярно проходять підвищення  кваліфікації. Консультантів БО «Тінерджайзер» було відібрано ще при запуску програми через співбесіди з командою організації.

Усі консультації є індивідуальними та надаються онлайн на сайті https://tenergizer.org, телефоном або через чат у зручному для клієнта месенджері. 


« повернутися

Вхід для адміністратора