A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Оголошений конкурс «Альтернатива живій ялинці»

Дата: 04.12.2023 15:33
Кількість переглядів: 47

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області запрошує українську молодь, яка навчається в закладах освіти області доєднатися до конкурсу «Альтернатива живій ялинці», який оголошений в період з 27 листопада до 21 грудня 2023 року.

Мета цього заходу - збереження ялинок та створення святкового декору для надання особливого зимового настрою. Це завдання створене в контексті пошуку творчих, екологічно орієнтованих ідей та усвідомлення молоді важливості збереження довкілля.

Умови участі у конкурсі надзвичайно прості та сприяють виявленню креативності, використанню екологічно чистих матеріалів:
• створіть унікальну альтернативу святкової ялинки із застосуванням екологічно орієнтованих матеріалів;
• зробіть фотографії виробу разом з автором;
• надішліть фото на електронну адресу Державної екологічної інспекції у Чернігівській області: deicn_press@ukr.net або прикріпіть фото в коментарях під постом із зазначенням ПІБ виконавця та назви закладу освіти.

Оцінка робіт буде здійснюватися за такими критеріями:
• оригінальність та творчість ідеї;
• використання екологічно чистих матеріалів;
• загальний естетичний вигляд виробу.

Це чудова можливість внести свій вклад у збереження навколишнього середовища та створення приємного святкового настрою для всієї громадськості.

Результати конкурсу будуть оголошені 22 грудня 2023 року на офіційній сторінці Державної екологічної інспекції у Чернігівській області.

Перші три переможця будуть нагороджені сертифікатами та подарунками.


« повернутися

Вхід для адміністратора