A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Визначено дати проведення сертифікаційного тесту для вчителів

Дата: 05.01.2024 10:12
Кількість переглядів: 13

  В Українському центрі оцінювання якості освіти визначили дати проведення сертифікаційного тесту для вчителів, які виявлять бажання пройти сертифікацію у 2024 році.

Незалежне тестування вчителів початкових класів, а також математики та української мови та літератури, які викладають у 5–6 класах, відбудеться 9 березня.

Незалежне тестування вчителів навчальних предметів історичної та громадянської галузі відбудеться 14 вересня 2024 року.

Участь у сертифікації у 2024 році зможуть узяти 1500 вчителів початкової ланки, по 1000 учителів української мови та математики, та 500 вчителів історії.

Розпочати підготовку до сертифікаційного тесту педагоги можуть заздалегідь, ознайомившись з прикладами тестів, які використовувались у попередні роки.

Водночас слід взяти до уваги, що в 2024 році обсяг сертифікаційного тесту для вчителів математики і початкових класів буде зменшено. 

Тест для вчителів математичної освітньої галузі міститиме не 90, як у 2023 році, а 75 завдань.

Це будуть завдання з вибором однієї правильної відповіді (62 завдання), на встановлення відповідності (3 завдання) та відкритої форми з короткою відповіддю (10 завдань).

Також буде зменшено кількість завдань у сертифікаційному тесті для вчителів початкових класів, зі 100 до 90 завдань.

Учителі початкових класів працюватимуть із завданнями з вибором однієї правильної відповіді (86 завдань) та відкритої форми з короткою відповіддю (4 завдання).

Тест для українських філологів змін не зазнає.


« повернутися

Вхід для адміністратора