A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Підсумки "Калейдоскопу майстерок - «Майстерня Святого Миколая»

Дата: 12.01.2024 10:54
Кількість переглядів: 16

Протягом грудня-січня Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва  для  педагогів  закладів загальної середньої та  позашкільної освіти області  було ініційовано проведення  творчого проєкту на новорічно-різдвяну тематику «Калейдоскоп майстерок - «Майстерня Святого Миколая».

Мета  проєкту - обмін практиками серед педагогів, поширення кращого педагогічного досвіду, популяризація образотворчого та декоративно-прикладного мистецтв.   
У проєкті взяло участь близько 50 майстер-класів  з 17 закладів позашкільної та  24 закладів загальної середньої освіти  Чернігівської області. Цікаві, креативні, оригінальні майстер-класи були виконані в різних техніках та різними  способами: «айріс-фордінг», «амігурумі»,  «кінусайга»,  «макраме»,  «витинання», «випилювання»,  «об’ємні вироби з паперу», «розпис на склі»,  «декупаж з ниток»,  «оригамі», «інтер’єрні сувеніри», «прикраси з лампочок»,  «вироби з фоамірану», з використанням   фетру,  вати, легкого пластиліну,  бісеру,  природніх матеріалів, хутра,   сіна,  соломи  та інше.
За підсумками участі в творчому проєкті, Подяки обласного Палацу дітей та юнацтва оголошено Ользі Соловей, педагогу-організатору, вчительці трудового навчання та технологій Срібнянського ліцею Срібнянської селищної ради Чернігівської області та Ірині Панченко, керівнику гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості Срібнянської селищної ради.        
Вітаємо учасників  проєкту на новорічно-різдвяну тематику «Калейдоскоп майстерок - «Майстерня Святого Миколая» та бажаємо їм творчості, креативності та подальших успіхів у їх роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора