A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Змагання з тенісу

Дата: 26.01.2024 11:55
Кількість переглядів: 20

25 січня в Карпилівському та Гриціївському закладах загальної середньої освіти відбулися змагання з настільного тенісу, присвячені пам’яті воїнів-земляків, які загинули за свободу і незалежність України.

 Вони проводяться вже дев’ятий  рік поспіль.  Головна мета змагань  -  вшанування пам’яті воїнів, які захищали суверенітет і цілісність нашої держави, національно-патріотичне виховання молоді, залучення здобувачів освіти до занять масовими видами спорту.
Учасники заходу  вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання. На знак вдячності і пам’яті про полеглих земляків лунали патріотичні вірші, пісні, а дитячі долоні під час флешмобу підіймалися на захист миру.     
На сьогодні наша громада втратила 14 воїнів-Героїв, які віддали життя за свободу  рідної землі.
Наш святий обов’язок – пам’ятати загиблих. Ми повинні донести імена героїв, які загинули за честь і незалежність України, до майбутніх поколінь. Ми у великому боргу перед родинами загиблих. Вони втратили найдорожче – дітей, батьків, чоловіків… Низько вклоняємося батькам, дружинам і дякуємо, що вони виховали таких дітей, підтримали чоловіків, які у тяжку для країни хвилину віддали найцінніше, що в них було – своє життя.
Змагання пройшли у теплій та дружній атмосфері - було багато цікавих і яскравих моментів. Юні спортсмени щиро переймалися через свої промахи і раділи кожному влучному удару.
В загальнокомандному заліку серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів переможцем стала команда Срібнянського ліцею, срібну нагороду виборола команда Дігтярівської ЗОШ, ІІІ місце – Карпилівської ЗОШ. Серед шкіл І-ІІ ступенів І місце виборола команда Гриціївської загальноосвітньої школи, ІІ місце посіла команда Горобіївської ЗОШ, ІІІ – Васьківської школи.
Грамоти та медалі переможцям вручили  заступник селищного голови Ніна Бондаренко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Никоненко.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора