A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Завершено І тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2024"

Дата: 15.02.2024 12:16
Кількість переглядів: 15

Упродовж січня-лютого 2024 року 29 рік поспіль було проведено І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024». 

Цього року цей найвагоміший освітянський конкурс проходив у номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Географія», «Образотворче мистецтво».  
Конкурс було проведено в два етапи – відбірковий та фінальний. 
Відбірковий етап проводився в онлайн форматі. Під час його проведення педагогічні працівники пройшли тестування на знання основ педагогіки та психології, концепції Нової української школи й, власне, знання методики викладання навчального предмета. Учасники взяли участь у майстерках, практичних роботах, де основним було показати свій власний педагогічний хист, родзинки фахових надбань.
Учасники фінального етапу  провели показові уроки для здобувачів освіти закладів освіти м. Чернігів.  
Нашу громаду в обласному турі конкурсу «Учитель року -2024» презентували вчителі Срібнянського ліцею – Косенко Людмила Іванівна (вчителька географії), Кочерга Ігор Андрійович (учитель фізики) та Проців Руслана Зіновіївна (вчителька образотворчого мистецтва).
Виступи наших педагогів були результативними та цікавими. 
Висловлюємо щире захоплення  конкурсантами. Адже, не зважаючи на  складну ситуацію в якій опинилася сучасна освіта через повномасштабну війну, яку розпочала Росія, вони продовжують робити свою нелегку та важливу справу – навчати та виховувати юних українців. 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора