A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Всеукраїнський флешмоб

Дата: 05.03.2024 14:43
Кількість переглядів: 135

З березня по травень 2024 року відбудеться Всеукраїнський флешмоб учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Мотивуй, надихай та дій». 

Загальне керівництво Флешмобу здійснює Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді у співпраці з ГО «Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна та громадянська ідентичність».

Метою Флешмобу є формування у підростаючого покоління національної ідентичності, патріотичної та громадянської свідомості та національно-патріотичного світогляду.
Учасниками Флешмобу є учні та вихованці закладів загальної середньої, позашкільної освіти та громадських організацій.

До участі у Флешмобі подається відеоролик у авторському виконанні, створений за допомогою доступного засобу для зйомки (відеокамера, мобільний телефон). Відеоролик повинен відповідати темі, відображати елементи патріотичного виховання, діяльності рою, куреня та містити заклик «Мотивуй, надихай та дій».
Для участі у Флешмобі необхідно заповнити заявку за покликанням: 

https://forms.gle/o34suFdK2TP2Nhn39 
Вимоги до відеоролика:
- розширення не менше 360р, бажано 720p або 1080p; 
-зйомка має проводитися у горизонтальному форматі;
- тривалість відеоролика - 1-3 хв; 
- дозволено використання при монтажі та зйомці відеоролика спеціальних 
програм; 
- місце проведення та кількість учасників на вибір автора відеоролика.

Відеоролик Флешмобу необхідно розмістити:
на FACEBOOK у групі Флешмоб гри Джура «Мотивуй, надихай та дій» за покликанням https://www.facebook.com/groups/397872639509924  та у пості обов’язково вказати: назву Флешмобу, рою, заклад освіти (назву громадського об'єднання).
Також відеоролик можна додатково розмістити на власних сторінках соціальних мереж з додаванням хештегів: #IMZO, #УДЦНПВ, #ГОІДЕНТИЧНІСТЬ та/або на Ютуб каналі закладу освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора