A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 05.04.2024 14:15
Кількість переглядів: 21

  Відповідно до плану роботи відділу 5 квітня відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти громади.

У ході наради розглядалися актуальні питання щодо організованого завершення навчального року, важливих аспектів управлінської діяльності, дотримання чинного законодавства в галузі освіти.

Головний спеціаліст відділу Людмила Якименко у виступі акцентувала увагу на дотримання структури навчального року, контроль за врученням документів про освіту випускникам та інші питання контрольно-аналітичної діяльності керівника закладу освіти.

Людмила Мотузка, завідувачка методичним кабінетом, ознайомила з особливостями проведення у цьому році початкового та І етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»).


 

Віталій Никоненко, начальник відділу,  підвів підсумки наради та звернув увагу на важливі адміністративно-господарські питання освітньої галузі.

По завершенню наради учасники зібрання мали змогу відвідати клас безпеки в Срібнянському ліцеї, який був створений минулого року. Здобувачі освіти закладу провели для гостей цікаву та змістовну екскурсію. Керівники шкіл мали можливість перейняти позитивний досвід опорного закладу громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора