A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

«Голос'ОК Полісся»

Дата: 15.04.2024 09:27
Кількість переглядів: 15

Підбито підсумки обласного заочного конкурсу української дитячої патріотичної пісні «Голос'ОК Полісся». 

Мета заходу – підтримка, розвиток, популяризація української пісенної творчості, виховання у дітей національної свідомості, почуття доброти, поваги, любові до рідного слова, пісні, культури.
На розгляд журі було надіслано відеоролики за трьома віковими категоріями: 7-8 років (17 робіт), 9-10 років (16 робіт), 11-12 років (16 робіт).
За підсумками пісенного конкурсу Дипломами Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва від Срібнянської громади нагороджені здобувачі освіти закладів загальної середньої  та вихованці позашкільної освіти.
У віковій категорії учасників 7-8 років ІІ місце посіли Кіра СТЕПАНЕНКО, здобувачка освіти Срібнянського ліцею (керівник Ярина МОСТОВА) та Соломія ВОВК, вихованка вокального гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Станіслав ПЕТРЕНКО), Іванна РУЩАК, здобувачка освіти Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Наталія ХАРЧЕНКО).
Ангеліна ГРОМА, вихованка вокального гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості, виборола ІІІ місце у віковій категорії 9-10 років (керівник Станіслав ПЕТРЕНКО).
У віковій категорії 11-12 років І місце здобула Діана НИКОНЕНКО, здобувачка освіти Срібнянського ліцею (керівник Ярина МОСТОВА). ІІ місце посіла Владислава ПЕТРЕНКО, вихованка вокального гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Станіслав ПЕТРЕНКО), ІІІ місце отримала Юлія ТРЕУС, здобувачка освіти  Гриціївської ЗОШ І-ІІ ступенів (керівник Станіслав ПЕТРЕНКО).
З роботами переможців  обласного  заочного конкурсу української дитячої  патріотичної пісні «Голос’ОК Полісся»  можна ознайомитися на ютуб каналі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

Вітаємо голоски Срібнянщини, які влилися в багатоголосся рідного Полісся, з перемогами та визнанням! Дякуємо керівникам юних талантів за роботу з обарованими дітьми, за відкриття і окриленість зірочок!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора