A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

"День емоцій та настрою" в Дігтярівському ЗДО «Сонечко»

Дата: 24.04.2024 12:40
Кількість переглядів: 12

 У рамках проведення «Тижня психологічної служби» в Дігтярівському ЗДО «Сонечко» практичний психолог Тетяна Мажуга сьогоднішній день, середу, присвятила розвитку емоцій, настрою, збереженню психічного здоров’я. 

Усі знають, що настрій частково залежить від думок, а тому важливо вміти вчасно позбутися поганих думок та поганого настрою. На занятті «Кораблик гарного настрою» вихованці закладу дошкільної освіти вчилися розпізнавати емоційний стан за мімікою, закріпили знання про емоції радості, смутку, здивування, страху, розвивали емоційну та когнітивну сферу за допомогою елементів кріотерапії, логоритміки та арт-терапії.

А під час проведення тренінгу «Збереження та зміцнення психічного здоров'я» педагогічні працівники закладу працювали над удосконаленням вмінь щодо збереження психічного здоров'я, яке в  наш час є чи не найактуальнішою проблемою. Оскільки професія педагога в усі часи вважається такою, яка має досить багато стресогенних факторів і ризиків втратити психічне здоров'я, розчаруватися в роботі, то під час тренінгу педагогічні працівники вчилися зберігати психічне здоров'я та попереджати несприятливі емоційні стани: стрес, депресію, тривожність.


« повернутися

Вхід для адміністратора