A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Підведені підсумки Тижня педагогічної майстерності вчителів біології

Дата: 08.01.2019 11:01
Кількість переглядів: 76

Відповідно до річного плану роботи методичного кабінету відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради в закладах загальної середньої освіти Срібнянської селищної ради з 10 по 14 грудня 2018 року  проходив Тиждень педагогічної майстерності вчителів біології.

Оскільки організація методичної роботи з учителями-предметниками здійснюється як на рівні забезпечення умов і стимулювання самоосвіти, так і в формі колективних заходів, тому всі заклади загальної середньої освіти І-ІІ та І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради активно включилися до проведення Тижня педагогічної майстерності вчителів біології.

Тиждень педагогічної майстерності став масовою формою позакласної роботи з біології, проведені заходи були спрямовані на ознайомлення і зацікавленість здобувачів освіти у даному предметі, активізацію здобувачів освіти до подальших занять з предмету, на розвиток їх пізнавальних інтересів, розширення світогляду, стимулювання творчої активності, прагнення до інтелектуального удосконалення.

Протягом визначеного часу увага всіх учасників освітнього процесу була прикована до цікавого шкільного предмета «Біологія».
Ефективність проведення предметного Тижня залежала від того, наскільки організатори зробили його особистісно-значущим дня кожного школяра.  Аналіз проведеної роботи засвідчив, що мета, поставлена вчителями біології – досягнута. Спостерігалася висока активність учнів у проведенні різноманітних заходів, зацікавленість предметом, колективна творча підготовка поставлених завдань.

Заходи, проведені в рамках предметного Тижня дали велику користь і самим учителям, тому, що, готуючись до них, вони докладно вивчали відповідну літературу, розширювали і поглиблювали тим самим свої знання в галузі біології.



« повернутися

Вхід для адміністратора