A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Міжрайонний волейбольний турнір серед команд ЗЗСО

Дата: 17.02.2020 12:04
Кількість переглядів: 44

14 лютого на базі Гурбинської  загальноосвітньої школи відбувся міжрайонний волейбольний турнір до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.


Участь у змаганнях  взяли 3 команди здобувачів освіти Срібнянської об’єднаної  територіальної громади – Гурбинської, Дігтярівської, Карпилівської ЗОШ. А також  шкільна команда  Тростянецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ічнянської районної ради Чернігівської області.
Перед початком волейбольного турніру проведено урочисту лінійку, на якій було вшановано учасників бойових дій на території інших держав. Зокрема, хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять колишнього жителя с.Гурбинці  Михайла  Карпуся, який загинув під час війни в Афганістані.
Усі команди мали належну підготовку та велике бажання перемогти.
Але беззаперечним лідером змагань стала команда Дігтярівського ЗЗСО, яка й виборола І загальнокомандне місце.
Надзвичайно напруженою була боротьба за ІІ місце між командами Гурбинець та Тростянця. Перша партія завершилась з рахунком 25:20 на користь Гурбинської команди, друга – з рахунком 27:25 на користь Тростянця.  Переможця визначила третя вирішальна гра. Срібні нагороди отримали  наші гості з Ічнянщини – команда Тростянецької ЗОШ.
Гурбинська команда завоювала ІІІ загальнокомандне місце.
Постійним спонсором  даного волейбольного турніру є  СТОВ «Батьківщина».  Ним  виділено  кошти в сумі 2000 грн для проведення змагань. За спонсорські кошти було організовано харчування учасників, а також придбано солодкі призи для усіх команд-учасниць.
Нагороди за призові місця (медалі, грамоти  та кубок)  від організатора турніру – відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради  вручила командам завідувачка методичним кабінетом відділу освіти Людмила Мотузка.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора