A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Олімпійське лелеченя - 2019

Дата: 25.02.2019 12:47
Кількість переглядів: 59

   22 лютого в спортивній залі Дігтярівського аграрного ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу “«Олімпійське лелеченя – Olympic move UA».Метою його проведення є заохочення  дітей та учнівської молоді до занять спортом, формування філософії життя за олімпійськими цінностями – дружби,  досконалості та взаємоповаги, а також залучення здобувачів освіти  до активних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда  здорового способу життя. 

    Цього року в цьому наймасовішому та надзвичайно цікавому спортивному заході взяли участь команди з шести закладів загальної середньої освіти району: Дігтярівської, Карпилівської та Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Горобіївської, Гриціївської та Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів.   

   Зі спортивним святом усіх учасників, педагогів, вболівальників привітали почесні гості та організатори змагань – заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Володимир Шуляк, завідувач методичним кабінетом відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Людмила Мотузка.

  Програма Заходу включала  три складові: спортивну, освітню та культурну частини. А саме: презентацію команди, комбіновану естафету, вікторину та спортивну гру (волейбол).

   Усі команди показали чудову підготовку до змагань, злагодженість та спортивний азарт.

   За підсумками роботи журі та суддівської колегії заходу визначено переможців - перше місце виборола команда Дігтярівської ЗОШ, друге – Карпилівської, третє – Гриціївської загальноосвітньої школи.   

   Усі переможці отримали грамоти та медалі від відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради. Грошові премії від генерального спонсора змагань СТОВ «Батьківщина» як переможцям, так і всім командам-учасницям вручив депутат селищної ради Тіщенко Сергій Миколайович.

    Від імені організаторів заходу висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до проведення змагань: СТОВ «Батьківщина», членам журі, суддівської колегії, Дігтярівському аграрному ліцею, Дігтярівському ЗЗСО.  

   Вітаємо переможців та учасників заходу та  бажаємо   подальших перемог!

 

                



« повернутися

Вхід для адміністратора