A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Семінар-практикум учителів фізичної культури

Дата: 22.10.2021 14:16
Кількість переглядів: 60

22 жовтня на базі Калюжинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів пройшов семінар учителів фізичної культури з проблеми «Розвиток предметної компетентності вчителів фізичної культури в контексті Нової української школи».

В ході проведення семінару його учасники ознайомилися з нормативними документами щодо  організації освітньої діяльності з предмета у 2021/2022 навчальному році, обмінялися досвідом роботи закладів освіти щодо впровадження здоров’язберігаючих технологій на уроках фізичної культури та в позаурочний час, обговорили питання підвищення рівня професійної грамотності вчителів фізичної культури та обізнаності здобувачів освіти з питань олімпійської освіти.
Педагоги відвідали урок фізичної культури у 7 класі з варіативного модуля «Легка атлетика», проведений учителем фізичної культури Калюжинської школи Вадимом Грицівом.
На завершення семінару відбулися змагання з футболу між командами вчителів фізичної культури.
Семінар пройшов цікаво та змістовно. Проведення таких заходів сприяє обміну досвідом серед педагогів, підвищенню їх фахової майстерності та популяризації педагогічних здобутків.


« повернутися

Вхід для адміністратора