A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу

Дата: 01.03.2019 15:15
Кількість переглядів: 60

Креативність і вміння творити – головні вимоги до сучасної людини, що живе у світі глобальних змін та інтеграційних процесів, надзвичайно стрімкого розвитку техніки та інформаційних ресурсів. У контексті таких підходів особливої актуальності набувають дисципліни художньо-естетичного циклу, оскільки їх упровадження в освіту є перетворенням виховання й навчання на творчий процес. Адже справжній учитель завжди у пошуку сучасних педагогічних технологій, оптимальних, дієвих шляхів упливу на дитину.

На базі Гурбинського закладу загальної середньої освіти (директор Н.І.Дяченко) відбувся семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу з теми «Стимулювання творчого потенціалу як засіб саморозвитку, самореалізації особистості здобувача освіти на уроках предметів художньо-естетичного циклу через предметну компетентність учителя».
Інноватиками проведення уроків художньо-естетичного циклу ділилися вчителі художньої культури, образотворчого мистецтва та мистецтва.
Відкритий урок з мистецтва у 9  класі з теми «Мюзикл» на високому методичному рівні провела вчитель художньої культури та мистецтва  Гурбинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сердюк В.І.. 
У рамках атестаційної кампанії 2018-2019 навчального року майстер-клас із художнього розпису на склі представила вчитель образотворчого мистецтва Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Проців Р.З. Учасники творчої лабораторії мали змогу ознайомитися з новою технікою і з превеликим задоволенням під керівництвом Руслани Зіновіївни розписати вінтажними фарбами скляні чашки – сумістити корисне і приємне,  зробити собі подарунок у перший день весни.


« повернутися

Вхід для адміністратора