A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Відкритий урок з історії рідного краю

Дата: 31.01.2022 14:20
Кількість переглядів: 74

У рамках атестації педагогічних працівників закладів загатної середньої освіти та відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти пройшов відкритий урок вчителя історії та правознавства вищої кваліфікаційної категорії, вчителя-методиста Сокиринської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хамко Людмили Миколаївни.

Тематично урок окреслював питання щодо розвитку рідного краю наприкінці ХІХ початку ХХ століть із поетичною підназвою «Батьківщино моя, краю мій рідний». 

Юні сокиринчани-дев'ятикласники із ненаграним запалом розповідали про славне рідне село, робили захоплюючі екскурси мальовничими місцями батьківщини.

Під мудрим керівництвом вчительки заняття пройшло легко і невимушено, проводилися паралелі з подіями сьогодення, уславлювалися видатні вихідці з Сокиринець, слугували гідним прикладом Галагани, поставав величний Остап…

Урок заслуговує на відзначення не лише з методичної точки зору - він залишиться в пам'яті учнів назавжди. Адже вкотре присвячувався найсвятішому, без чого не можна бути справжнім громадянином-патріотом – повазі та любові до рідної землі.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора