A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя країна - Україна"

Дата: 28.05.2022 09:52
Кількість переглядів: 81

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!».

Метою конкурсу стали пошук та розкриття нових юних талантів; формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальної та творчої діяльності дітей; формування екологічної культури.

За умовами конкурсу передбачено виявлення, популяризацію та пропаганду кращих робіт юних фотоаматорів, зокрема розміщення їх на сайті НЕНЦ, на сторінках науково-художнього журналу для дітей та юнацтва «Паросток» тощо.

На підставі підсумкового рішення журі конкурсу (наказ НЕНЦ від 04.02.2022 №24) Петровець Ніна, учениця Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів нагороджена як переможець Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя країна - Україна" у двох номінаціях Дипломами: І ступеня - в номінації "Жанрове фото" за роботу "Сила думки" та ІІІ ступння - в номінації "Пейзаж" за роботу "Палац Галаганів".

Іще одна учениця цього ж закладу загальної середньої освіти Валерія Діденко, нагороджена Дипломом ІІІ ступеня як переможець Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя країна - Україна" в номінації "Натюрморт" за роботу "Настрій".

Вітаємо юних фотомайстринь з перемогою в конкурсі та бажаємо подальших творчих успіхів в роботі з фотоапаратом!


« повернутися

Вхід для адміністратора