A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Основна сесія національного мультипредметного тестування завершилася

Дата: 12.08.2022 17:09
Кількість переглядів: 51

04 серпня в Україні завершилася  основна  сесія проведення національного мультипредметного тесту для вступу на бакалаврський (магістерський для медиків) ступінь закладів вищої освіти.

Уперше в Україні масове тестування проводилося онлайново. Для цього, по всій території держави, була створена мережа з 566 тимчасових екзаменаційних центрів. Випускники закладів загальної середньої освіти, які тимчасово перебувають за кордоном, мали змогу скласти це тестування у 23 країнах Європи, де було відкрито 64 таких екзаменаційних центри.            

Випускники закладів загальної середньої освіти громади та учасники НМТ з аграрних ліцеїв складали національний мультипредметний тест на базі екзаменаційного центру, що функціонував у Срібнянській загальноосвітній школі.                                                   

 Попри хвилювання через часті повітряні тривоги, можливість недостатньої швидкості Інтернет-трафіка чи відключення енергопостачання, проведення НМТ у нашій громаді відбулося без проблем та будь-яких порушень процедури тестування.                                       

За злагоджену роботу  хотілося б висловити подяку персоналу тимчасового екзаменаційного центру: Людмилі Кузьменко, відповідальній за тимчасовий екзаменаційний центр, Мирославі Соловей, помічнику відповідальної за ТЕЦ та старшим інструкторам – Олегу Жмаці, Ігорю Кочерзі, Віталію Шпитяку.        

На сьогодні усі 42 учасники тестування уже отримали свої результати.  Слід відмітити, що цього року кількість високих результатів значно зросла у порівнянні з минулими роками.                                     

Хотілося б поділитися радісною новиною – випускниця Срібнянської загальноосвітньої школи Тамара Дрозд отримала максимальні 200 балів з двох предметів – української мови та математики. Вітаємо Тамару, її батьків і вчителів з високими досягненнями у складанні тестування з цих навчальних предметів.     

А усім абітурієнтам бажаємо вдалого вступу до омріяних навчальних закладів.                       

Та насамперед – велика вдячність захисникам, які воюють на передовій, за те, що ми можемо продовжувати навчання,  вступати до вишів, жити, мріяти, працювати.


« повернутися

Вхід для адміністратора